måndag 31 januari 2011

Romantiskt med Graphic 45


Idag blir det ett rosa ballerinakort från mig, med underbara Graphic 45-papper. Stommen är ett lite gammelrosa cardstock, på det har jag använt Primrose Cottage från serien Once upon a springtime. Sen stansade jag ut en label i kraftpapper, och en i mönsterpapprets baksida. Monterade på en bit cremefärgad spets, sen en label i kraftpapper och till sist stämpelmotivet, utstansat i akvarellpapper. Magnoliastämpeln är färglagd med tombows, har använt zigpenna guld för att måka tiaran, och svirvlarna runt henne. Rosa strasstenar, rosa minirosor, och en knut på spetsbandet, så är kortet klart att skickas till en liten ballerinatjej.

Allt material (förutom kraftpappret) finns i beWeds sortiment, även om det inte är med i webshopen. Bara att kontakta Kirsi om ni vill beställa av papprena.

//ScrapLinda

onsdag 26 januari 2011

Kort med Graphic 45

Denna vecka har jag gjort ett kort med papper från Graphic 45s underbara serie Once upon a springtime! Jag tyckte stämpeln från Magnolia passade perfekt. Lite sagotema över både papper och stämpel. Jag har använt en stans från Martha Stewart för att få ut det gröna "staketet" bakom stämpelmotivet. De två vita formerna är stansade med Spellbinders Nestabilities. Alla kanterna är chalkade med Chestnut Roan och Dark Brown. Stämpelmotivet är färglagt med promarkers. Jag har även glittrat lite, syns som vanligt inte alls på foto. Det är glitter på kanterna till vingarna, använde pennan Stardust-Clear från Sakura. Jag har även gjort min egen glimmermist genom att blanda Perfect Pearls med vatten i en Mini Mister. Jag har sedan sprayat hela framsidan med min glimmermist.


Allt material jag använt kommer ifrån Bewed. Finns det inte i webshoppen ännu så kontakta Kirsi direkt istället.

måndag 24 januari 2011

Maskulint "bra-att-ha"-kort

Äntligen har Kirsi flyttat klart den fysiska butiken, så nu har vi DT:s fått paket utskickade igen. Hoppas att allt går bra för Kirsi i nya butiken. Mitt paket denna gången var ett sagolikt kortpaket, med lite maskulint inslag.

Jag inleder denna perioden med det maskulina kortet... Nästan allt går att göra maskulint tycker jag, bara man håller sig till monokromatiska färger. Här har jag valt att låta kortet gå i svarta och gröna toner.


Stommen är grå cardstock 15x15 cm. På den har jag mattat med grönt papper från Graphic 45 och ett härligt silver- och svartskimrande papper från WVDC. Stämpelmotivet, Little HouseMouse, har jag färglagt i gråskala med copics. Endast rosen de söta mössen luktar på har blivit härligt, fräscht grön. För att skapa en bakgrund till stämpelmotivet har jag gjort prickar med samma färger runt motivet. Sen lade jag glossy accent på rosens knopp, blad och stjälk, för att få motivet att stå ut lite. För att det att stå ut ännu mer, så lade jag en linjal på motivet, några millimeter in, och drog med en av de gröna pennorna längs kanterna. Monterade ihop ett grönt, brett sidenband med ett smalare svart sidenband, fäste det på baksidan av mattorna. Sen klippte jag små snuttar av bandet, och knöt runt det längre bandet, så det ser ut som om jag knutit ihop bandbitarna direkt på kortet. Monterade sen gröna blingstenar i hörnen, och två stora, läckra brads i nedre hörnet. Det syns dåligt på bilden, men de går i samma gröna färg som allt annat på kortet.

Allt material finns hos beWed, kan hända att det saknas i webbutiken, men maila gärna Kirsi om du vill beställa något av det.

Ha en bra vecka!! /ScrapLinda

fredag 7 januari 2011

beWed söker gäst-designer för ev fast plats!

Det vi söker är en kreativ tjej eller kille som är mångsidig i sitt skapande.
Du får gärna vara från Skaraborg då jag gärna samlar ihop teamet med jämna mellanrum för lite pyssel o trevligheter.
Ett krav vi har är att du har en blogg eller är villig att skaffa en. Under gäst-perioden vill vi att du skapar 2-4 alster år beWed och bloggar dina alster i beWed´s blogg 2-4ggr.

Det vi erbjuder är ett glatt litet gäng och en trevlig butik, under din gäst-dt period så har du naturligtvis lite rabatt i butiken å det du handlar till dig själv.

Är du sugen på att söka så skicka ett mail till mig med lite info om dig själv och skicka med något som du har skapat det sista. Har du en blogg så skicka gärna med länken till den också.

Maila mig på dt.bewed@gmail.com

Mvh Maria, Chefs-DT beWed