måndag 28 september 2009

Kurser inlagda på hemsidan

Nu kan ni hitta höstens kurser på hemsidan!

Ni kan även klicka HÄR för att komma direkt till sidan.

Kram på er!

måndag 14 september 2009

Nyheter i butiken!

Massor med nyheter på väg in, det nyaste hittills är stämplar från Tingtura design. Kolla in nyheterna genom att klicka på följande länk:

fredag 4 september 2009

Nykomling i teamet.



Ja, då var det dags att presentera sig själv...
Rose-Marie heter jag, men går ofta under mitt nick roolz, ute på nätet.. jag har blivit ombedd av Kirsi att göra DT-uppdrag åt BeWed, å gissa om jag blev glad då.. =) Och jag ser verkligen fram emot att få komma igång och skapa spännande saker..

Vem är jag då? ja.. Det är ju inte alltid helt lätt att beskriva, men jag ska göra ett tappert försök. Jag är tjej på 22 år som bor i Falköping tillsammans med min sambo och våran dotter på 5 år. För tillfället studerar jag på heltid och mestadels på distans, men den stora passionen är ju såklart att scrappa. Ögonen öppnades för detta intresse redan 2006, då jag skulle göra en gåva till min syster när hon och sin man firade 1 år som gifta (det blev ett album med fotona ifrån möhippan och bröllopsdagen). Dock var det inte så märkvärdigt utan egentligen bara ett svart album med foton och peel-off:s, men jag var nöjd och hon med.. =)
Sen dröjde det i alla fall ett år till innan jag började att scrappa ”på riktigt”, men sen dess har jag varit helt fast i scrapträsket. Dock var det inte förrän hösten förra året som jag började göra egna gratulationskort och först nu i våras som jag gjorde min första 12” LO och skaffade min blogg. Sen dess har det gått med rasande fart och nu upptar denna underbara hobby en stor del av mitt liv och nästan hela vårat vardagsrum.. *fniss*


Det var lite kort om mig själv och vad jag är för en filur, vill ni veta mer så kan ni ju alltid besöka min blogg...



//roolz